Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Alexandre Pato på Lazios radar

Det kan bli en återkomst till Europa och Serie A för 25-årige Alexandre Pato. Lazio är enligt Corriere dello Sport är beredda att betala de 14 miljoner euro som Corinthians kräver för Pato. 25-årigen som gjort 28 a-landskamper för Brasilien skulle i så fall förstärka anfallsuppsättningen i det ljusblå Rom-laget inför kvalmatcherna till Champions League senare i sommar.
Pato med förflutet i AC Milan tillhör sedan han lämnade Europa den brasilianska klubben Corinthians. Sedan februari 2014 har han emellertid varit utlånad till Sao Paolo för vilka han hittills gjort 15 mål på 44 matcher.

Publicerad 2015-06-19 kl 11:44

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons