POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Atletico överens med Porto om Martinez

Atletico Madrid ska ha kommit överens med Porto om att köpa Jackson Martinez. Tidningen marca skriver att den spanska klubbens vd Miguel Angel Gil mötte portugisernas president Pinto da Costa på söndagskvällen och förhandlade fram en prislapp för anfallaren.

Summan ska ha stannat vid 320 miljoner kronor och därmed påstås Martinez bli den som ersätter Mario Mandzukic, som i sin tur flyttar till Juventus när transferfönstret öppnar.

Det finns dock två saker som fortfarande kan stjälpa Martinez-köpet, skriver Marca. Dels msåte 28-åringen genomgå en läkarundersökning, vilket är svårt just nu eftersom han spelar Copa America med Colombia. Dels hotas Atletico av sanktioner för att ha gjort otillåtna värvningar av unga spelare.

Publicerad 2015-06-22 kl 18:34

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå