Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Fiorentina in i jakten på Ekdal

Albin Ekdal lämnar av allt att döma Cagliari och den svenske landslagsmittfältaren är ett hett eftertraktat byte på transfermarknaden. Nu ska Fiorentina vara intresserade av Ekdal, det skriver gianlucadimarzio.com. Fiorentina har lånat in Mohamed Salah från Chelsea under säsongen men har ännu inte kommit överens om en permanent övergång och ska därmed vara intresserade av att börja förhandla med Cagliari om Ekdal. Tidningen skriver att turkiska Fenerbache kommit med ett konkret bud till Cagliari men att Ekdal tvekar om en flytt till Turkiet är rätt steg i karriären.

Publicerad 2015-06-25 kl 09:19

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons