Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Halmstad testar fransman - efter tips från Pontus Farnerud

Halmstad BK söker efter en anfallare då Kwame Karikari att lämna klubben för spel i Turkiet. Nu har man plockat in fransmannen Guillaume Siino från FC Mougins på provspel, detta efter att man fått tips om honom av Pontus Farnerud.

– Han är den spelartypen som vi letar efter, en snabb anfallare som även kan spela på en kant. Pontus har bra koll på talangerna i Frankrike så Siino känns spännande och intressant och väl värd att titta närmare på, säger tränare Janne Jönsson till Hallandsposten.

Den 22-årige anfallaren har i vunnit skytteligan i den lokala divisionen La Ligue Mediterrain.

 

Publicerad 2015-07-06 kl 23:12

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons