Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Halmstad testar fransman - efter tips från Pontus Farnerud

Halmstad BK söker efter en anfallare då Kwame Karikari att lämna klubben för spel i Turkiet. Nu har man plockat in fransmannen Guillaume Siino från FC Mougins på provspel, detta efter att man fått tips om honom av Pontus Farnerud.

– Han är den spelartypen som vi letar efter, en snabb anfallare som även kan spela på en kant. Pontus har bra koll på talangerna i Frankrike så Siino känns spännande och intressant och väl värd att titta närmare på, säger tränare Janne Jönsson till Hallandsposten.

Den 22-årige anfallaren har i vunnit skytteligan i den lokala divisionen La Ligue Mediterrain.

 

Publicerad 2015-07-06 kl 23:12

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER