Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Allsvensk backtalang på väg till Holland

GIF Sundsvalls Joakim Nilsson kan vara aktuell för en utlandsflytt i sommar. 21-åringen har i år fått mer och mer speltid och har nu lockat till sig intresse från holländska NEC Nijmegen. Enligt Sundsvalls Tidning har klubben lagt ett bud och är just nu under förhandling.

– Allas dröm är väl att få ta nästa kliv. Jag är absolut öppen för detta om det skulle bli något. Jag har hört att det finns intresse från ett par klubbar i Holland, säger spelaren själv till tidningen.

Publicerad 2015-07-08 kl 21:23

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons