Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Tottenham värvar back från Atletico

Tottenham gör en förstärkning på backsidan inför den kommande säsongen av Premier League-fotbollen. 26-årige belgiske landslagsmannen Toby Alderweireld hämtas från spanska Atlético Madrid och har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till 2020, meddelar Tottenham på sin webbplats.

Alderweireld, som kan spela både till höger och centralt i backlinjen, var förra säsongen utlånad till Southampton. Han har gjort 47 landskamper för Belgien och var med i fjolårets VM-trupp. I Tottenham finns redan landsmännen Jan Vertonghen, Mousa Dembélé och Nacer Chadli. (TT)

 

Publicerad 2015-07-08 kl 11:41

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons