Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Real värvar ny målvakt - Casillas ersättare?

Kiko Casilla från Espanyol – där har ni Real Madrids senaste nyförvärv. Enligt spanska AS ska Real Madrid och Casilla vara överens om det personliga kontraktet, det enda som återstår är att klubbarna nu ska komma överens.

Därmed ser Iker Casillas dagar i klubben ut att vara räknade, han har varit ryktenas man den senaste tiden och nyligen rapporterades det att Madrid och Porto vara överens om övergångssumman. Det ser således ut att bara vara en tidsfråga innan målvakten blir klar för en portugisiska storklubben.

Publicerad 2015-07-10 kl 23:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons