Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Officiellt: Ronaldinho klar för Fluminense

Den legendariske brassen som två gånger utsetts till världens bäste fotbollsspelare såg länge ut att skriva på för turkiska Antalyaspor. Det blir dock ingen återförening med Samuel Eto´o i Turkiet då Ronaldinho, 35, skrivit på för Rio-klubben Fluminense.
– En av anledningarna till att jag ville komma tillbaka till Brasilien är att jag vill slåss om ligatiteln jag aldrig vunnit. Dessutom är det en ära att ha legendariska Maracana som hemmaplan, säger Ronaldinho enligt Eurosport.

Brassen väntas ansluta till klubben den 27 juli och har tecknat ett kontrakt som sträcker sig till den den 31 december 2016.

dinho

Publicerad 2015-07-12 kl 10:00

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons