Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Holländska landslagsmittfältaren: "Jag är på väg till Premier League"

Förre PSV-spelaren Jeremain Lens är på väg till Premier League. Till Fox Sport så bekräftar den holländska landslagsmittfältaren att han just nu diskuterar med Sunderland om en övergång ifrån Dynamo Kiev.
– Jag har inte varit på läkarundersökning men jag pratar med klubben. För min del så har jag aldrig dolt att jag älskar Premier League, men samtidigt så kommer Dynamo spela i Champions League, så det är inget dåligt alternativ, säger han enligt Fox Sport.

Publicerad 2015-07-14 kl 12:27

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons