Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

PSG överens med Angel Di Maria - öppnar upp för Zlatan

Det är den franska tidningen Le Parisien så är PSG överens med Di Maria om ett femårskontrakt. Just nu håller klubben på att diskutera med Manchester United om en övergångssumma. Argentinaren anslöt till Manchester United inför förra sommaren från Real Madrid för 686 miljoner kronor. Dock har han haft svårt att ta en plats i Louis Van Gaals startelva.

Tidigare har det rapporterats om att Zlatan skulle flytta till Milan ifall PSG lyckas landa en såkallad stjärnvärvning. I och med att Di Maria uppges klar för klubben kan detta innebära att Milan-flytten närmar sig för den svenska anfallsstjärnan.

Publicerad 2015-07-14 kl 10:43

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons