Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Helomvändingen - mittfältaren klar för City trots allt

Fabian Delph ryktades vara på väg till Manchester City när han gick ut med ett uttalande på Aston Villas hemsida.
“Jag är medveten om de intensiva rykterna kring mig den senaste tiden och jag vill reda ut saken. Jag lämnar inte, jag stannar här och kan inte vänta till att få starta upp säsongen och vara kapten över det här laget”, skrev han i ett officiellt uttalande.

Men transfersagan skulle inte ta slut där.

Idag kom uppgifter på att engelsmannen återigen var på väg till Manchester City. En helomvändning jämfört med vad 25-åringen sade i sitt pressmeddelande. Något som också skulle stämma då klubbarna under fredagskvällen bekräftade övergången. Fabian Delph har skrivit på ett femårsavtal med Manchester City.

Fabian Delph

Publicerad 2015-07-17 kl 19:33

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons