Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Juventus ute efter tyska jättelöftet

Juventus verkar fast besluta om att värva en mångsidig mittfältare då Arturo Vidal av allt att döma kommer lämna den italienska mästarklubben. I första hand uppges Juve vilja knyta Mario Götze till sig, men det finns även en plan där bakom.

Den planen stavas Julian Draxler.

Schalke 04:s offensivt lagda mittfältare är i Juve-ledningens ögon en perfekt värvning enligt Sky Italias transfergur Gianluca Di Marzio. Vidare uppge sJuventus vilja låna 21-årige Draxler nästa säsong med en köpoption på 25 miljoner euro.

 

Publicerad 2015-07-20 kl 12:33

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons