Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: Han är Juventus nya nr 10

Då Andrea Pirlo lämnat och Arturo Vidal börjat vinka av sina lagkamrater så söker Juventus efter förstärkning på mittfältet. Då man redan ersatt de defensiva mittfältet med Sami Khedira är det framförallt en nr 10 som man söker efter.

Enligt tidigare uppgifter har den italienska mästarklubben varit i kontakt med Bayern München kring den bänkade Mario Götze utan någon större framgång. Nu rapporterar tyska Bild om att man istället är nära att värva Schalke 04:s Julian Draxler. Juventus ska först och främst vilja låna 21-åringen med köpklausul, men det kan samtidigt bli att man tvingas betala tyskens utköpsklausul på 445 miljoner kronor.

Publicerad 2015-07-22 kl 07:06

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons