Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Försvararen lämnar Gif Sundsvall redan nu i sommar

Redan i juli kunde Fotbollskanalen avslöja att Robert Lundström lämnar Gif Sundsvall för Vålerenga då hans kontrakt löpte ut efter säsongen. Kontraktet som han skrev på i Norge skulle börja gälla den 1 januari 2016, men redan nu väljer klubben att köpa loss honom från Gifarna.

-Det är bra klubb och en fin stad. Klubben har något stort på gång igen. De har ambitionerna att spela i Europa så det känns också väldigt bra. Det är inte heller så stor skillnad mellan Norge och Sverige om vi ser till land så det blir ingen större omställning, utan jag tror att jag kommer att trivas, säger han om sin nya klubb på Gifarnas hemsida.

Publicerad 2015-07-23 kl 13:31

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons