Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Roma och Bordeux gör upp om Atletico-talangen

Efter att Liverpool nyligen brutit låneavtalet med Javier Manquillo, 21, är han tillbaka på Vicente Calderon. Han verkar dock inte ingå i Diego Simeones planer och den unge spanjoren väntas nu lånas ut på nytt.

Enligt spansk media kan Manquillo som oftast spelar till höger i backlinjen hamne i Roma eller Bordeuax. Förhandlingarna med den franska klubben ska redan vara långt gångna, men Roma som nu gett sig in i leken hoppas kunna snuva fransmännen på den lovande högerbacken.

 

Publicerad 2015-07-23 kl 18:48

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons