Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Sahlman lämnar Norrköping: "Har bett om det"

Målvakten Marcus Sahlman kom till IFK Norrköping förra hösten – nu lämnar han klubben. Norrköping skriver på sin hemsida att parterna kommit överens om att bryta kontraktet, som skulle gå ut efter säsongen, redan nu.

– Jag har bett om att få lämna och IFK Norrköping godkände det. Att pendla mellan Norrköping och familjen i Halmstad har tagit för mycket på krafterna för att jag ska kunna göra ett bra jobb i IFK, säger Sahlman, som gjorde åtta allsvenska matcher för IFK, till hemsidan.

Sahlmans ersättare är redan på plats i 18-årige Andreas Vaikla som skrev på för klubben förra veckan.

Publicerad 2015-07-28 kl 11:04

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER