Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Sahlman lämnar Norrköping: "Har bett om det"

Målvakten Marcus Sahlman kom till IFK Norrköping förra hösten – nu lämnar han klubben. Norrköping skriver på sin hemsida att parterna kommit överens om att bryta kontraktet, som skulle gå ut efter säsongen, redan nu.

– Jag har bett om att få lämna och IFK Norrköping godkände det. Att pendla mellan Norrköping och familjen i Halmstad har tagit för mycket på krafterna för att jag ska kunna göra ett bra jobb i IFK, säger Sahlman, som gjorde åtta allsvenska matcher för IFK, till hemsidan.

Sahlmans ersättare är redan på plats i 18-årige Andreas Vaikla som skrev på för klubben förra veckan.

Publicerad 2015-07-28 kl 11:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons