Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Efter United-rykterna - Ramos på väg mot nytt kontrakt

Under hela sommaren har Sergio Ramos ryktats vara på gång till Manchester United. Ett bevis på en spricka i omklädningsrummet hävdade visa, ett sätt att pressa fram ett nytt stort kontrakt hävdade andra.  Nu ser vi ut att ha fått svaret på frågan då Sergio Ramos går mot en kontraktsförlängning.

Enligt spanska Marca så är försvararen och Real Madrid överens om en förlängning på spanjorens avtal till sommaren 2020. Dessutom ska 29-åringen bli erbjuden en stor löneökning då han kommer att dra in hela 90 miljoner kronor per säsong.

Publicerad 2015-07-29 kl 23:58

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons