Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Försvarstalangen: "Hade varit en dröm att spela i Roma"

Under onsdagen så kom uppgifter till La Gazzetta dello Sport att Roma jagar Olympiakos 21-åriga försvarstalang Arthur Masuaku. Fransmannen som representerat sitt land på U19-nivå fick idag frågan om intresset av samma tidning och svarade att han skulle vara väldigt positiv till en flytt.

– Det skulle vara en dröm för mig att spela för Roma. De har ett lag som alltid är med i Champions League och kämpar för att vinna ligan. Sedan har de även legendarer i laget som Totti och De Rossi, säger han till tidningen.

Talangen säger också att han är medveten att det finns italienskt intresse runt honom.

– Skulle ett erbjudande från Roma läggas på bordet så skulle det vara omöjligt att tacka nej. Men jag vet också om att det finns intresse från Inter. Där skulle jag spela med Geoffrey Kondogbia som jag spelade med under min tid i Lens”, ska försvararen ha sagt enligt tidningen.

Publicerad 2015-07-30 kl 15:58

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons