Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Kontraktet löper ut imorgon - kan hamna i Allsvenskan

Syrianskans målvakt Dwayne Miller imponerad under Copa America för sitt Jamaica. Imorgon (läs fredag) så löper hans kontrakt med Södertäljeklubben ut och för Fotbolltransfer.com erkänner målvakten att det nu kan bli allsvenskt spel i höst.

– Det är inget konkret ännu, därför kan jag inte säga så mycket. Men det stämmer att allsvenska klubbar visar intresse. Syrianska har erbjudit mig ett nytt kontrakt, men jag har inte gett något svar än. Jag funderar fortfarande på vad mitt bästa alternativ är, säger han.

Publicerad 2015-07-30 kl 18:54

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons