Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Aston Villa värvar två fransmän

Aston Villa har sålt både Christian Benteke och Fabian Delph – nu använder klubben lite av de pengarna på två nya spelare. Klubben skriver på sin hemsida att de värvat Jordan Veretout (Nantes) och anfallaren Rudy Gestede (Blackburn).

– Veretout är en väldigt spännande ung spelare och Gestedes målsnitt förra säsongen var så imponerande, det är en spelare som vet hur man hittar målet, säger tränaren Tim Sherwood till klubbens hemsida.

Båda nyförvärven har skrivit på femårskontrakt.

Publicerad 2015-07-31 kl 19:06

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons