Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: Real redo att sälja Benzema till Arsenal

Real Madrid uppges vara beredda att sälja Karim Benzema,27, efter att Arsenal presenterat ett bud på 521 miljoner kronor. Enligt Metro är det nu upp till Arsenal att bestämma sig om de verkligen vill lägga över en halv miljard på fransmannen eller om de ska nöja sig med de billigare alternativet i Fernand Llorente.

En eventuell Benzema-försäljning skulle fungera som en katalysatorn i den transferkarusell som skulle uppstå när Real Madrid ger sig ut på jakt efter en ersättare.  Eurosport uppger att marängerna i så fall skulle försöka värva någon av Sergio Aguero och Robert Lewandowski.

 

Publicerad 2015-07-31 kl 11:56

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons