Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: Blåvitt kan få loss Elmander - men tvekar

Sedan Lasse Vibe lämnat IFK Göteborg för Brentford leter Blåvitt efter en ersättare. Ryktena har varit många och bland annat har Daniel Larsson (Granada), Emir Kujovic (Norrköping) och Kermit Erasmus (Orlando Pirates) länkats samman med de allsvenska serieledarna.

Enligt uppgifter till Aftonbladet har Blåvitt nu möjligheten att värva Johan Elmander, 34, då hans nuvarande klubb Bröndby behöver frigöra pengar i budgeten. Blåvitt ska dock vara tveksamma till att värva 34-årigen med tanke på hans skadeproblem det senaste året.

– Vi ska ha in en fjärde anfallare i truppen, det är ingen hemlighet och jag hoppas få klart med det under den här veckan. Elmander är en intressant spelare, något mer vill jag inte kommentera i dagsläget, säger IFK Göteborgs sportchef Mats Gren till Aftonbladet.

Publicerad 2015-08-03 kl 22:57

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons