Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Hareide: "Jag kunde ha lämnat MFF för utlandet i juli"

Det är i en intervju med Kvällsposten som Malmö FF:s tränare Åge Hareide berättar han kunde ha lämnat klubben i sommar.

– Jag kunde själv gått till utlandet i juli, säger han till tidningen.

– Det hade satt Malmö FF på pottkanten och det ville jag inte göra. Jag visste att det skulle bli stentufft att ta igen, men om jag stack iväg hade jag signalerat något som inte var bra och det vill jag inte göra. Då vill jag hellre stå här och ta den fajten att bygga ett nytt lag och jobba med det för det är intressant och en ny utmaning så får vi fajtas för att komma så högt som möjligt, säger Hareide till Kvp.

I sommar har Hareide k0pplats ihop med turkiska Genclerbirligi. Om det var klubben som ville ha honom i juli avslöjar dock inte MFF-tränaren.

Publicerad 2015-08-04 kl 09:31

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons