Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Di Maria bekräftar övergången: "Är glad över att gå till PSG"

Zlatan Ibrahimovic ser ut att få en ny lagkamrat i Paris Saint-Germain. Den argentiske stjärnan Ángel Di María, 27, har länge ryktats vara på ingång  – och efter att han på tisdagskvällen klarade  läkarundersökningen med den franska storklubben bekräftade argentinaren övergången.

– Jag är väldigt glad över att gå till PSG. Det jag vet om klubben är att det är ett lag som vann alla troféer i Frankrike förra säsongen och att det är viktigt för klubben. Jag vet också att klubben vill ta sig förbi kvartsfinalerna i Champions League. Jag ska göra mitt bästa för att kunna bidra med mitt bästa för klubben. Vi kommer göra vad vi kan för att gå så långt som möjligt i Champions League, säger Di Maria till BeIN Sports.

Den 27-årige mittfältaren, som värvades till Manchester United från Real Madrid för bara ett år sedan, uppges kosta 44,3 miljoner pund, nästan 600 miljoner svenska kronor. Di María, som har gjort 65 landskamper för Argentina, gjorde fyra mål på 32 framträdanden i United.

 

Publicerad 2015-08-05 kl 00:01

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons