Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Di Maria bekräftar övergången: "Är glad över att gå till PSG"

Sillybloggen

Zlatan Ibrahimovic ser ut att få en ny lagkamrat i Paris Saint-Germain. Den argentiske stjärnan Ángel Di María, 27, har länge ryktats vara på ingång  – och efter att han på tisdagskvällen klarade  läkarundersökningen med den franska storklubben bekräftade argentinaren övergången.

– Jag är väldigt glad över att gå till PSG. Det jag vet om klubben är att det är ett lag som vann alla troféer i Frankrike förra säsongen och att det är viktigt för klubben. Jag vet också att klubben vill ta sig förbi kvartsfinalerna i Champions League. Jag ska göra mitt bästa för att kunna bidra med mitt bästa för klubben. Vi kommer göra vad vi kan för att gå så långt som möjligt i Champions League, säger Di Maria till BeIN Sports.

Den 27-årige mittfältaren, som värvades till Manchester United från Real Madrid för bara ett år sedan, uppges kosta 44,3 miljoner pund, nästan 600 miljoner svenska kronor. Di María, som har gjort 65 landskamper för Argentina, gjorde fyra mål på 32 framträdanden i United.

Annons

 

Publicerad 2015-08-05 00:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto