Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Newcastle förlänger med sin kapten

Fabricio Coloccini, 33, har förlängt sitt kontrakt med Newcastle United med ett år vilket håller honom kvar i klubben till den 30 juni 2017. Det bekräftar klubben på sin hemsida och den 33-årige mittbacken behåller också kaptensbindel över den kommande säsongen.

Newcastle-tränaren Steve McClaren är nöjd med förlängningen.

– Från dag ett i klubben har Fabricio varit en enastående karaktär  och jag är mycket glad över att vi säkrat hans framtid hos oss. När vi satte oss ner i förhandlingarna visste jag direkt att hans hjärta finns i den här klubben och vi kom överens om det nya kontrakt väldigt fort, säger McClaren till Newcastles hemsida.

Argentinaren anslöt till klubben 2008 från Deportivo La Coruna.

 

Publicerad 2015-08-06 kl 17:26

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons