Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Efter alla spekulationer - anfallaren förlänger med Everton

Kevin Mirallas har omringats av spekulationer den här sommaren och många har undrat om belgaren varit på väg bort från klubben. Bland annat så har det ryktats om att Tottenham Spurs följt 27-åringen nära och gärna velat få över honom till London. Nu står det klart att belgaren förlängt med Everton och blir kvar i klubben fram till 2018.

” Jag är väldigt glad. Mitt val att förlänga med klubben är för att vinna trofeér. Jag befinner mig i ett bra lag och känner att jag kan fortsätta prestera här”.

Mirallas

Publicerad 2015-08-07 kl 17:17

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons