Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Soldado klar för Villarreal

Roberto Soldado är klar för Villarreal där forwarden skrivit på ett treårskontrakt.

Den spanske anfallaren gjorde aldrig någon succé i Tottenham och nu har han återvänt till La Liga där han ju tidigare var målkung i Valencia. Men denna vända hamnar han alltså i Villarreal på ett avtal fram till 2018.

30-åringen anlände till “Spurs” i augusti 2013 och kostade då mer än 270 miljoner kronor för Londonklubben, men lyckades aldrig prestera på den nivå han visat upp med landslaget. Bara 16 mål på 74 matcher blev hans facit i Tottenham, att jämföra med 82 mål på 141 matcher med Valencia.

– Fotboll är matematik, och även om Roberto visat en enastående attityd har han helt enkelt inte riktigt anpassat sig till spelet i England. Ibland är det svårt att förklara varför det blir som det blir, säger managern Mauricio Pochettino.

Publicerad 2015-08-14 kl 18:28

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons