Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Draxler beredd att sänka lönen för Juventus

Att Juventus är ute efter en offensiv mittfältare efter förlusterna av Arturo Vidal och Andrea Pirlo är ingen hemlighet. Schalke 04:s Julian Draxler har under sommaren ryktats till den italienska mästaren, och nu uppger Gazzetta dello Sport att tysken kan tänka sig att gå ned i lön för att få gå till Juventus.

Gazzettan skriver att Draxler kan sänka lönen från cirka 38 miljoner kronor per år till runt 28 miljoner kronor. Det återstår dock för de båda klubbarna att komma överens om en övergångssumma innan en flytt kan bli verklighet för den 21-årige mittfältaren. Schalke kräver runt 30 miljoner kronor för Draxler.

Publicerad 2015-08-15 kl 08:47

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons