Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

De Geas ultimatum till agenten

Övergången till Real Madrid drar ut på tiden för David De Gea, och målvakten kan fortfarande bli kvar i Manchester United. Nu uppger tidningen El Confidencial att spanjoren har ställt ett ultimatum till sin agent Jorge Mendes: lös affären – eller få sparken.

David De Gea har varit utanför Manchester Uniteds trupp i de två inledande matcherna i Premier League, enligt tränaren Louis van Gaal för att han är rädd för att målvakten inte kan hålla fokus på spelet ute på planen.

Publicerad 2015-08-17 kl 18:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons