Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Reals nya plan - så ska de få De Gea gratis

David de Gea har ryktats vara på till Real Madrid under hela sommaren och under inledningen av Premier League har han inte ens varit med i Manchester Uniteds trupp. Nu kommer nästa vändning kring De Gea.

The Mirror skriver att Real Madrid nu ser ut att vänta till nästa sommar för att få över De Gea – men de har en slug plan. Real vill att De Gea ska sitta ut sitt kontrakt i United och de lockar med en sign-on bonus på hela 160 miljoner om 24-åringen vill vänta till nästa sommar.

United kräver enligt uppgifter runt 460 miljoner kronor för att släppa De Gea redan nu.

Publicerad 2015-08-17 kl 07:55

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons