Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Michael Laudrup förnekar Mexiko-ryktet

Det mexikanska fotbollförbundet jagar en ersättare till Miguel Herrera. Tidigare i sommar valde man att sparka 47-åringen på grund av att Ddn livfulla tränaren rapporteras ha varit aggressiv och hotfull mot en tv-reporter som varit kritisk mot landslagets insatser.

Under måndagen bekräftade det mexikanska fotbollförbundet att man tagit fram en lista över potentiella ersättare där dansken Michael Laudrup var ett av namnen. Idag när Laudrup fick frågan tidningen BT så förnekade han dock att han var på väg till Mexiko.

– Jag är självklart glad över att vara kandidat i ett sådant stort fotbollsland som Mexiko. Det bör ändå vara en man som har en bra lokal- och regionskunskap. Jag ska inte till Mexiko, ska han ha sagt.

Publicerad 2015-08-18 kl 15:36

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons