Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Michael Laudrup förnekar Mexiko-ryktet

Sillybloggen 2015-08-18 15:36

Det mexikanska fotbollförbundet jagar en ersättare till Miguel Herrera. Tidigare i sommar valde man att sparka 47-åringen på grund av att Ddn livfulla tränaren rapporteras ha varit aggressiv och hotfull mot en tv-reporter som varit kritisk mot landslagets insatser.

Under måndagen bekräftade det mexikanska fotbollförbundet att man tagit fram en lista över potentiella ersättare där dansken Michael Laudrup var ett av namnen. Idag när Laudrup fick frågan tidningen BT så förnekade han dock att han var på väg till Mexiko.

– Jag är självklart glad över att vara kandidat i ett sådant stort fotbollsland som Mexiko. Det bör ändå vara en man som har en bra lokal- och regionskunskap. Jag ska inte till Mexiko, ska han ha sagt.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto