Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

PSG bjuder på Kurzawa

Enligt tidningarna L’Equipe och Le Parisien ska PSG ha lagt ett bud på 170 miljoner kronor för Layvin Kurzawa. Monaco ska dock ha tackat nej med hänvisning till att spelaren är värd mellan 200 och 250 miljoner kronor.

Ni minns säkerligen 22-årige Kurzawa från kvalet till U21-EM förra året när vänsterbacken retade upp hela motståndarlaget Sverige genom att fira sitt mål med en, som det uppfattades, medvetet provokativ honnör, men fick betalt med samma mynt av John Guidetti och kompani efter att Frankrike blivit utslaget.

Publicerad 2015-08-20 kl 12:43

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons