Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

FCK nära sälja Amartey - stor summa till Djurgården

Daniel Amartey är nära att lämna FC Köpenhamn, uppger danska Ekstrabladet. Enligt tidningen har Premier League-klubben Leicester en person på plats i Köpenhamn för att lösa affären och de sägs vara beredda att lägga ett bud på omkring 60 miljoner danska kronor (77 miljoner svenska kronor).

Även franska Marseille ska vara villigt att matcha budet. Är ett budkrig på gång på mittfältaren från Ghana?

Djurgården sitter i alla fall och myser just nu. De har, enligt Fotbollskanalens uppgifter, rätt till tio procent av övergångssumman. Det är alltså omkring 7,7 miljoner kronor om övergångssumman landar på det ovan nämnda priset.

Publicerad 2015-08-22 kl 14:35

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons