Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Chelseas nya monsterbud på Stones - 520 miljoner

Chelsea ger inte upp Evertons 21-årige mittback John Stones. London-klubben har lagt flera bud på engelsmannen utan att lyckas komma överens med konkurrenten, men nu ska spelaren ha skickat in en transferansökan och samtidigt uppger nu the Guardian att Chelsea är på väg att lägga ett nytt bud.

Enligt tidningen är Chelsea berett att betala 35 miljoner pund (460 miljoner svenska kronor) plus eventuella bonusar på 5 miljoner pund. Stones skulle alltså kosta Chelsea omkring 520 miljoner totalt.

Kan Everton stå emot nu?

Publicerad 2015-08-26 kl 10:21

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons