Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Chelsea vill värva ny anfallare - här är Mourinhos fyra favoriter

Enligt Daily Telegraph vill José Mourinho ha en ny anfallare i truppen. En konflikt med Diego Costa och skada på Radamel Falcao gör Eden Hazard har fått starta senaste matcherna i rollen som nia. Nu uppges José Mourinho vilja förstärka sin uppsättning anfallare.

Det ska i första hand röra sig om Leicesters succéanfallare Jamie Vardy eller West Bromwich talangfulle Saido Berahino. Samtidigt kollar Mourinho på spelare med lite högre löneanspråk, det skulle då röra sig om Emmanuel Adebayor eller Gonzalo Higuain.

Publicerad 2015-12-08 kl 11:34

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons