Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Ancelotti tar över Man United - då värvas Higuain

Det är Daily Star som kommer med den ganska långsökta nyheten. Tidningen rapporterar om att Carlos Ancelotti – som ryktas ta över Manchester United istället för Van Gaal – skulle i såna fall få med sig Napolis anfallare Gonzalo Higuain till klubben.

Argentinaren har i år gjort hela 14 mål på 15 matcher och leder skytteligan i Serie A. 28-åringen har ett kontrakt som sträcker sig över 2018 med Napoli, så det skulle inte bli en billig affär för Manchester United.

Publicerad 2015-12-10 kl 17:10

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons