Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dortmundstjärnan nobbade Barcelona

Borussia Dortmunds stjärna Marco Reus nobbade Barcelona i somras, skriver tidningen Sport. Orsaken ska vara att Reus var orolig för att speltiden skulle bli för knapp hos de katalanska giganterna där han skulle tvingas konkurrera med Leo Messi, Neymar och Luis Suarez.

Reus har ryktats vara på väg bort från Dortmund men verkar alltså vara väldigt kräsen i sitt val av ny klubb. Frågan att ställa är alltså, vilka klubbar har dels råd med Reus men utan att konkurrensen i startelvan blir för hård?

Publicerad 2015-12-11 kl 18:20

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons