Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Gattuso vill värva Milan-målvakt

Gennaro Gattusos tränarkarriär fick sig en rejäl törn efter att han 2013 fick sparken redan efter 98 dagar som ansvarig för Palermo. Sedan dess har italienaren varit tränare för OFI Crete innan han inför denna säsong tog över Lega Pro-laget AC Pisa.

Efter fjorton omgångar ligger laget på en tredjeplats med chans på avancemang. Den förre mittfältslegendaren vill dock förstärka laget i januari och har nu börjat titta efter en ny målvakt. Ögonen har fastnat för AC Milans reservmålvakt Christian Abbiati. 38-åringen har i år inte spelat en enda Serie A-match då han förvaras i frysboxen bakom Gianluigi Donnarumma och Diego Lopez.

Enligt TuttoMercatoweb så kommer Gattuso göra ett försök att värva målvaktsveteranen vars kontrakt löper ut i slutet av säsongen.

Publicerad 2015-12-12 kl 08:23

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons