Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Agenten: "Han är klar för Inter - kommer att lånas ut"

Daniel Calleri har stått för tio mål och sju assist på 26 matcher i den argentinska högstaligan i år. Nu har 22-åringens agent avslöjat att spelaren är klar för spel i Inter, men att han direkt kommer att lånas ut för att anpassa sig till italiensk fotboll.

-Inter och spelarens far har kommit överens om att ge honom några månader till italiensk fotboll. Det är en ganska stor skillnad jämfört med argentinsk fotboll, så därför kommer han inte att lånas ut till en spansk klubb till exempel, säger agenten Fabio Amicucci till Tuttomercatoweb.

Publicerad 2015-12-15 kl 17:31

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons