Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Romaanfallaren läkarundersöks av Bournemouth

Juan Manuel Iturbe var på väg till Watford för en summa på cirka 15 miljoner kronor för ett lån säsongen ut med en option att köpa anfallaren från Roma för 170 miljoner. Allt såg ut att vara klart och parterna var överens när Bournemouth klev in i handlingarna.
Enligt Sky Sport Italia höjde klubben buden till 19 miljoner för lånet och 200 miljoner för en framtida övergång. Som om inte det räckte vill klubben också höja lönen till Iturbe. Där Watford erbjöd 14 miljoner kronor om året höjer Bournemouth budet till 22 miljoner kronor årligen med ytterligare 6,5 miljoner i bonusar.

Just nu ska Iturbe vara på plats i London för en läkarundersökning som ska ske på onsdagen.

Publicerad 2015-12-22 kl 19:54

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons