Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Värvades dyrt i somras - redo att lämna i januari

Jeremain Lens värvades in till Sunderland som en stor värvning för nästan 175 miljoner kronor. Men efter att tränaren Dick Advoocat lämnat klubben så har mittfältaren haft svårt att ta en plats i startelvan.

28-åringen ska nu vara missnöjd med att sitta på bänken och är nu redo att flytta på sig.

“Det är definitivt irriterande. Jag spelar inte och anslöt inte till Premier League för att sitta på bänken. Någonting måste hände. Vad, vill vi se. En övergång i vinter? Det skulle kunna hända. Så fort som fönstret är öppet så får vi se vad som händer” säger han till Fox Sports.

Publicerad 2015-12-23 kl 09:27

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER