Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Liverpool ute efter italiensk landslagsanfallare

Giuseppe Rossi ansågs som en jättetalang när han kom fram via Manchester United och Villarreal. Skador har på många sätt förstört karriären som ändå inte blivit helt tokig. Just nu tillhör 28-åringen Fiorentina där han under säsongen spelat nio matcher men ännu inte gjort något mål.

Nu rapporterar Football Italia om att Liverpool vill värva italienaren i januari. Det skulle i såna fall betyda förstärkning för Jürgen Klopp som inte riktigt kan lita på att Daniel Sturrigde blir skadefri i vår.

 

Publicerad 2015-12-24 kl 18:00

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons