Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

"Arsenal överens med mittfältare"

Arsene Wenger har tidigare uttryckt att han inte hyser några varma känslor gentemot januarifönstret. Men trots det verkar det nu bli en värvning för Arsenal när det nya året kommer. Enligt Daily Mirror är London-klubben överens med Basel om en övergång för den defensive mittfältaren Mohamed Elneny. Tidningen skriver att övergångssumman kommer att hamna kring fem miljoner pund och menar att det enda som återstår är de personliga detaljerna i egyptierns kontrakt.

Arsenal har viktige defensive mittfältaren Francis Coquelin skadad och han blir borta i ytterligare två månader.

Publicerad 2015-12-26 kl 13:40

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER