Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Atlético ute efter Watfords succéman

Odion Ighalo är en av de stora anledningarna till att Watford haft en sådan fin höst i Premier League. Nigerianen har stått för 13 fullträffar så här långt, bara Jamie Vardy har fler. Nu kan anfallaren dock vara på väg bort från klubben. Det är spanska fichajes.net som uppger att Atlético Madrid är ute efter Odion Ighalo som ersättare till Jackson Martinez, som ryktas vara på väg bort från klubben.

Martinez kom till Altético från Porto i somras, men skadeproblem och dålig form har gjort att colombianen inte lyckats göra något större avtryck i klubben. Det är Daily Mirror som nu placerar Martinez i Tottenham, som sägs vilja ta in anfallaren som en partner till Harry Kane.

Publicerad 2015-12-27 kl 22:30

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons