Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Atlético ute efter Watfords succéman

Odion Ighalo är en av de stora anledningarna till att Watford haft en sådan fin höst i Premier League. Nigerianen har stått för 13 fullträffar så här långt, bara Jamie Vardy har fler. Nu kan anfallaren dock vara på väg bort från klubben. Det är spanska fichajes.net som uppger att Atlético Madrid är ute efter Odion Ighalo som ersättare till Jackson Martinez, som ryktas vara på väg bort från klubben.

Martinez kom till Altético från Porto i somras, men skadeproblem och dålig form har gjort att colombianen inte lyckats göra något större avtryck i klubben. Det är Daily Mirror som nu placerar Martinez i Tottenham, som sägs vilja ta in anfallaren som en partner till Harry Kane.

ANNONS
Publicerad 2015-12-27 kl 22:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto