Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Inter vill sälja försvarstrio under januarifönstret

Inter försöker skaffa sig utrymme till nyförvärv genom att bli av med en del högavlönade spelare i januari. Enligt den italienska tidningen Il Corriere della Sera så vill klubben sälja försvarstrion, Ranocchia, Dodo och Vidic i vinter.

Just Ranocchia ryktas ha ögonen på sig från Everton som ser honom som en ersättare till John Stones, men även Bologna och Lazio följer mittbacken. Den förre världsbacken Vidic har haft svårt att anpassa sig till italiensk fotboll och det har tidigare ryktats om en comeback i Manchester United, men även där är Everton uppe på tapeten tillsammans med Aston Villa.

Publicerad 2015-12-27 kl 11:16

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER