Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Han blir Uniteds storvärvning i vinter - ska lägga fram ett megabud

Det är inte bara på nyår som det skjuts raketer. Enligt källor till den Rom-baserade tidningen La Repubblica så är Manchester United nära att leverera en riktig smällare i början av januari. Då laget i år bara lyckats med att göra 22 mål framåt på 18 matcher så siktar man på att få in Lazios Felipe Anderson under fönstret.

Enligt uppgifterna ska ett bud på 450 miljoner kronor vara på väg in till den italienska klubben för att lyckas plocka in 22-åringen. Skulle affären med Lazio gå hem skulle det innebära en av de dyrast övergångarna till England någonsin.

Tidningen skriver dock att Anderson egentligen är Uniteds andraval men att Real Madrid vägrar att sälja colombianen James Rodriguez.

Publicerad 2015-12-28 kl 13:50

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER