Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Milan siktar på att släppa försvarstrio - vill skapa transferutrymme

För att Milan ska kunna gå ut i januarifönstret och hitta förstärkningar till truppen så krävs det att man släpper spelare och skapar utrymme i ekonomin. Nu rapporterar Corriere dello Sport att klubben vill göra sig av med en försvarstrio för att kunna ta in andra spelare när fönstret öppnar.

Spelarna som de ska handla om är mittbackarna Alex, Philippe Mexes och Cristian Zapata som alla är oönskade av klubben och med kontrakt som löper ut efter säsongen. Milan vill samtidigt försöka få in lite pengar och sälja dessa spelare innan kontrakten löper ut.

Enligt tidningen så är Sampdoria intresserade av Zapata, samtidigt som Mexes följs av Fiorentina vars intresse funnits sedan i somras.

Publicerad 2015-12-28 kl 07:33

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons