Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Uppgifter: Allsvenskt intresse för Hrgota

Branimir Hrgota har inte kunnat glädjas åt regelbunden speltid i Borussia Mönchengladbach under hösten. Nu kommer det uppgifter om att flera allsvenska klubbar visat intresse för den 22-årige anfallaren.
–  Som jag ser det finns det tre möjligheter: han stannar/förlänger, han förlänger och lånas ut, eller att han lämnar och går till en helt ny klubb. Det finns intresse från flera klubbar. Det handlar om Bundesligaklubbar i Tyskland, och klubbar i England, Holland och Schweiz, säger agenten Drazan Gilja, som till Fotbolldirekt också bekräftar att ett antal svenska klubbar har hört av sig.

Tidigare har Hrgota bland annat kopplats ihop med IFK Göteborg.

 

Publicerad 2015-12-29 kl 23:41

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER