Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Watfords succéanfallare: Skulle inte säga nej till United

Odion Ighalo har gjort dundersuccé i sitt Watford hittills den här säsongen. 14 mål på 20 matcher placerar honom på tredje plats i skytteligan, ett mål bakom Evertons Romelu Lukaku och Leicesters Jamie Vardy.

ANNONS

Nu uppges Manchester United vilja värva anfallaren.
– Det har spekulerats i Spanien och Italien men jag har redan spelat där och nu vill jag spela i England, säger Ighalo som utöver Watford även tillhört Udinese och Granada (två klubbar med samma ägarfamilj som Watford).

– Jag tror inte att jag kommer att flytta men om Manchester United ringer tror jag inte jag kan säga nej, säger han till the Sun.

– Det var laget jag hejade på som liten. Jag älskade att se Dwight Yorke och Andy Cole på tv.

Publicerad 2016-01-07 kl 09:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto