Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Klart: Newcastle lånar Doumbia från Roma

28-åringen kommer att tillbringa resten av säsongen på lån hos Newcastle som även har en option att köpa anfallaren efteråt. Tidigare har Seydou Doumbia spelat ibland annat Young Boys och CSKA Moskva. I Serie A har Doumbia haft svårt att ta en startplats och bara gjort 13 ligamatcher för Roma.

– Jag är väldigt glad över att vara en Newcastle-spelare och jag har redan börjat förbereda mig. Det har alltid varit en dröm för mig att spela i Premier League och ser fram emot att hjälpa klubben klättra i tabellen, säger Doumbia enligt The Guardian.

Publicerad 2016-02-01 kl 16:37

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons